Energetikai minősítés
Felújítás
Napelemek, napkollektorok
Hőszivattyúk
Biomassza kazánok
Tanulmányok

Üdvözöljük!

A következőkben információkat kaphat középületek környezetkímélő energiaellátási megoldásairól.
Amennyiben van internetkapcsolata a következő linken még több információt kapkat: http://www.greenfuture-husk.eu/

i
A Green Future projekt A projekt célja középületek megújuló energia felhasználási lehetőségének femérése, az épülettípusok, beruházási célok tipizálása és beruházási alapmodellek kidolgozása volt.
1
Az épület energetikai jellemzői, minősítése Erre azért van szükség, mert a felújítás esetleges pályázati támogatása minimum szinthez van kötve, illetve az épületek környezetvédelmi tanúsítványát kötelező elkészíteni a beruházások előtt. A további számítások ezen érték alapulnak, így ezt kell kitöltenie először!
2
Épület felújítás Amennyiben a minősítése nem éri el a C szintet, a beruházásokat kizárólag felújítás után kezdhet el. A modernizálás költségeiről itt tájékozódhat.
3
Napelemekkel és napkollektorokkal kapcsolatos számítás Amennyiben ezt a technológiát szeretné megvizsgálni, adja meg a szükséges adatokat ellenőrizze, hogy az Ön lehetőségeinek megfelel-e az előzetes számítás.
4
Hőszivattyúkkal kapcsolatos számítások. Amennyiben ezt a technológiát szeretné megvizsgálni, adja meg a szükséges adatokat ellenőrizze, hogy az Ön lehetőségeinek megfelel-e az előzetes számítás.
5
Biomassza tüzelésű kazánokkal kapcsolatos számítások Amennyiben ezt a technológiát szeretné megvizsgálni, adja meg a szükséges adatokat ellenőrizze, hogy az Ön lehetőségeinek megfelel-e az előzetes számítás.
T
Tanulmányok a témával kapcsolatban. Itt olvashat részletesebben a zöld energiákon alapuló intézményi korszerűsítésről.

EU